O carte indemn. Oriflame si Editura Curtea Veche realizeaza un proiect dedicat educarii femeilor pentru prevenirea, depistarea si tratarea cancerului la san. In centrul proiectului sta volumul "Invata sa invingi. Cancerul de san se poate vindeca", de
O carte indemn. Oriflame si Editura Curtea Veche realizeaza un proiect dedicat educarii femeilor pentru prevenirea, depistarea si tratarea cancerului la san. In centrul proiectului sta volumul "Invata sa invingi. Cancerul de san se poate vindeca", de Brindusa Armanca si Dana Harbuz-Miricioiu, in jurul caruia se vor desfasura actiuni caritabile si educative. Este pentru prima oara cand femei de notorietate publica sau nu pun pe tava o experienta dramatica in folosul altor femei. Mai mult, cateva dintre ele au acceptat sa fie eroinele unor fotografii iesite din comun, in pictorialul lui Barna Nemethy. Cartea este in aceeasi masura un indemn la speranta pentru femeile care trec prin experienta bolii, dar si un ghid practic pentru toti cei interesati de cancerul mamar. Brindusa Armanca, jurnalista, si Dana Harbuz-Miricioiu, medic, au pus laolalta in testimonialul Destin de invingatoare. Marturii, confruntari, experiente, din prima parte a volumului, confesiuni dramatice ale unor femei care au infruntat moartea si un ghid in partea a doua sub titlul Pasi pentru viata, care descrie cum se manifesta cancerul mamar, care sunt factorii de risc, ce trebuie facut atunci cand apar semne suspecte si cum se trateaza boala. "Nu putem fi indiferenti la suferinta femeilor care isi pierd, odata cu sanul, un simbol al maternitatii si frumusetii. Recomand cartea tuturor doamnelor, inclusiv celor sanatoase tun, fiindca prin cunoastere putem sa ne protejam mai usor sanatatea", ne-a declarat doamna Monica Tatoiu. Lansarea oficiala a volumului are loc pe 1 octombrie, ora 11.00, la sediul Oriflame. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.