Sapunurile pentru copii nu provoaca alergii? Adevarat. Sapunurile pentru copii sunt hipoalergenice, deoarece nu contin coloranti si nici parfum. Aceste sapunuri au in compozitie substante 100% naturale: miere, ceara de albine, ulei de masline, ex
Sapunurile pentru copii nu provoaca alergii? Adevarat. Sapunurile pentru copii sunt hipoalergenice, deoarece nu contin coloranti si nici parfum. Aceste sapunuri au in compozitie substante 100% naturale: miere, ceara de albine, ulei de masline, extracte de musetel, galbenele, salvie. Otetul de mere ne ajuta sa slabim? Adevarat. Otetul de mere scade absorbtia intestinala a grasimilor, datorita pectinelor continute. Pectinele sunt fibre alimentare solubile, care scad absorbtia grasimilor si nivelul colesterolului. In acelasi timp, otetul de mere are efect tonifiant si reminera­lizant. In otetul de mere se pas­trea­za substantele biologic active din merele proaspete: sodiul, magne­ziul, potasiul, fierul. In timpul iernii, pielea uscata este semn de boala? Fals. Din cauza frigului, vasele sangvine se contracta, apar tulburari ale circulatiei sangvine, astfel incat in piele ajung mai putine substante nutritive si oxigen. De aceea se usuca pielea in lunile de iarna. Cea mai buna solutie in aceste situatii este o crema intens hidratanta. Laptele actioneaza ca pansament gastric, de aceea e bine sa asociem medicamentele cu laptele? Fals. In cele mai multe cazuri, laptele nu este pansament gastric. Dimpotriva, anuleaza efectul medicamentului. Laptele este foarte bogat in proteine, care sunt greu di­gerabile si sunt eliminate impreuna cu medicamentele de multe ori. Produsele fermentate din lapte (iaurturile) nu anuleaza efectul medicamentelor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.