Politistii brasoveni au depistat o grupare de traficanti de persoane si droguri care era coordonata, prin telefon, de catre cinci detinuti aflati in Penitenciarul Codlea.
Aceasta era alcatuita din 15 brasoveni cu varste cuprinse intre 16 si 31
Politistii brasoveni au depistat o grupare de traficanti de persoane si droguri care era coordonata, prin telefon, de catre cinci detinuti aflati in Penitenciarul Codlea.
Aceasta era alcatuita din 15 brasoveni cu varste cuprinse intre 16 si 31 ani, fiind coordonata din Penitenciarul Codlea de Adrian S., condamnat pentru vatamare corporala, Cristinel D., condamnat pentru proxenetism, Cristian C., Adrian B. si Maricel M., condamnati pentru talharie. Cei cinci tineau legatura cu membrii retelei de traficanti prin intermediul mai multor telefoane mobile, depistate de politisti, in timpul perchezitiilor facute la Penitenciarul Codlea.
Anchetatorii au stabilit ca, incepand cu anul 2005, gruparea s-a ocupat cu recrutarea si plasarea de fete, pentru practicarea prostitutiei in tara si in strainatate, si cu traficul de droguri de mare risc, in urma monitorizarii gruparii, constatandu-se ca in penitenciar erau introduse droguri care erau vandute altor detinuti. Cei 15 brasoveni au fost prezentati judecatorilor, care au emis pe numele a noua dintre ei mandate de arestare preventiva, sub acuzatia de constituire in grup infractional organizat, trafic de droguri de mare risc si consum de droguri, trafic de persoane, prostitutie si proxenetism.
Pentru ceilelti membrii ai gruparii, magistratii au decis cercetarea in stare de libertate pentru savarsirea acelorasi infractiuni. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.