Conducerea centrala a PD, parlamentarii si liderii filialelor democrate se reunesc astazi si maine la Cluj-Napoca in cadrul unui seminar la care va participa si secretarul general al PPE, Antonio Lopez (foto), in cea de-a doua zi fiind programat si C
Conducerea centrala a PD, parlamentarii si liderii filialelor democrate se reunesc astazi si maine la Cluj-Napoca in cadrul unui seminar la care va participa si secretarul general al PPE, Antonio Lopez (foto), in cea de-a doua zi fiind programat si Colegiul Director al PD. Membrii Biroului Permanent National al PD, parlamentarii si liderii filialelor democrate participa, in aceste zile, la Cluj-Napoca, la seminarul "Valorile si politicile PPE si ale grupului PPE din Parlamentul European".
Astazi, sefii democrati se intalnesc cu secretarul general al PPE Antonio Lopez. Amintim ca grupul de lucru numarul trei al PPE a hotarat sa recomande Biroului Politic, care se va intruni in noiembrie, acordarea calitatii de membru asociat PD.
Maine, democratii se vor reuni la nivelul Colegiului Director care se va desfasura in paralel cu Delegatia Permanenta a PNL organizata tot la Cluj-Napoca.
La Colegiul Director, ministrii PD vor prezenta rapoarte de activitate. De asemenea, ar putea fi decisa convocarea Conventiei Nationale pentru ocuparea posturilor vacante de secretari executivi. (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.