Comitetul Executiv al UEFA va decide, in perioada 4-5 octombrie, cine va organiza finala Cupei UEFA din 2009, printre candidate aflanu-se si orasul Bucuresti, cu Stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", informeaza FRF. In zilele de 4
Comitetul Executiv al UEFA va decide, in perioada 4-5 octombrie, cine va organiza finala Cupei UEFA din 2009, printre candidate aflanu-se si orasul Bucuresti, cu Stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", informeaza FRF. In zilele de 4 si 5 octombrie va avea loc, in incinta hotelului Grand Union din Ljubljana, o noua sedinta a Comitetului Executiv al UEFA. Pe langa discutarea cererilor de afiliere ale federatiilor din Gibraltar si Muntenegru, precum si a desemnarii gazdelor turneului final al Campionatului European "under-21" din 2009 si a finalelor Ligii Campionilor din 2008 si 2009, vor fi anuntate si organizatoarele finalelor Cupei UEFA din 2008 si 2009.
Pentru finala din 2008 candideaza stadioanele "Arena" din Hamburg, "City Stadium" din Manchester, "Ramat Gan" din Tel-Aviv si "Sukru Saracoglu" din Istanbul, in cursa pentru finala din 2009 ramanand "Arena" din Hamburg, "National" din Bucuresti si "Ramat Gan" din Tel-Aviv.
In acest moment, Stadionul "National" asteapta o decizie a autoritatilor privind fie renovarea, fie reconstructia totala. Dupa ce Steaua a jucat in acest an meciurile de acasa pe aceasta arena, oficialii lui Dinamo au demarat negocierile cu primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, pentru a sustine lucrarile de constructii de la stadion, cu conditia ca gruparea din "Groapa" sa joace aici meciurile din Liga Campionilor, in cazul in care vor ajunge in aceasta competitie. In 2009, FRF va aniversa 100 de ani de la infiintare. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.