Revizia rafinariei din Onesti, finalizata recent, a necesitat fonduri in valoare de 7,6 milioane de dolari si a vizat in principal respectarea standardelor de mediu si modernizarea instalatiilor, potrivit unui comunicat al companiei. Actionarul majo
Revizia rafinariei din Onesti, finalizata recent, a necesitat fonduri in valoare de 7,6 milioane de dolari si a vizat in principal respectarea standardelor de mediu si modernizarea instalatiilor, potrivit unui comunicat al companiei.
Actionarul majoritar al RAFO si administratia firmei au anuntat ca instalatiile vor fi repornite la 29-30 septembrie, iar primele produse vor putea fi scoase la vanzare incepand cu 7-8 octombrie.
NORME EURO. Compania a investit de la inceputul anului, 30,2 milioane de dolari pentru retehnologizari, protectia mediului si dezvoltarea sistemului informatic. Pana la finele anului, RAFO intentioneaza sa deruleze investitii de inca 14,8 milioane de dolari, potrivit sursei citate. De asemenea, firma din Onesti a finalizat in perioada reviziei retehnologizarea instalatiei de obtinere a aditivilor pentru benzine, masura care va permite companiei sa produca in regim propriu aditivii pentru benzinele Euro 4 si Euro 5. Prin aceasta investitie, RAFO estimeaza obtinerea unui venit suplimentar de 9 milioane de dolari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.