Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) anunta, incepand cu data de 2 octombrie, modificarea programului de lucru, in urma finalizarii amenajarilor noului sediu din Calea Mosilor 274, etaj 2, cunoscut si drept "Cladirea Nufarul
Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) anunta, incepand cu data de 2 octombrie, modificarea programului de lucru, in urma finalizarii amenajarilor noului sediu din Calea Mosilor 274, etaj 2, cunoscut si drept "Cladirea Nufarul". In perioada 2-4 octombrie 2006 nu se primesc declaratii la ghiseu privind plata contributiilor de sanatate si evidenta nominala a asiguratilor care au beneficiat de concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate pentru persoanele juridice cu sediul social in sectoarele 1 si 2. Persoanele fizice cu domiciliul fiscal in sectoarele 1 si 2 vor depune in continuare declaratiile privind plata contributiilor de sanatate si evidenta nominala a asiguratilor care au beneficiat de concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate si vor putea plati in continuare contributiile respective la sediul din str. Vasile Lascar 27. Incepand cu data de 5 octombrie, declaratiile privind plata contributiilor de sanatate si evidenta nominala a asiguratilor care au beneficiat de concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate pentru persoanele juridice cu sediul social in sectoarele 1 si 2, se primesc la noul sediu din Calea Mosilor 274. Relatiile cu publicul ale serviciului Evidenta Asigurati - cam. 12, corpul A, str. Ilfov 4, sect. 5 se suspenda incepand cu data de 2 octombrie. Din data de 3 octombrie, departamentul amintit isi va desfasura activitatea in noul sediu din Calea Mosilor. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.