Cat ai pocni din degete, poate face dintr-o fata obisnuita una frumoasa, si dintr-o fata frumoasa, una superba. Este vorba despre Mirela Vescan, unul dintre cei mai cunoscuti si cautati make-up artisti din Romania.

Daca la Hollywood, regina sprancenelor este o romanca, Anastasia Soare, in materie de machiaj avem si in tara o regina, pe numele ei Mirela Vescan. Cu o gramada de premii la activ, dintre care sase diplome primite in 1999, 2000, 2002, 2003, 2004 si 2005, primele dintre ele obtinute la ""Top Model"", urmatoarele doua la ""Premiile Pantene"" si cel mai recent la Fashion TV. Are nu mai putin de patru scoli: machiaj clasic, profesional, estetica cosmetica si unghii sculptate. Dar sa nu credeti ca este pasionata doar de arta machiajului: Mirela este licentiata in publicitate si reclama. Este casatorita cu Rolf Vescan, operator de imagine, si are o fetita in varsta de 15 ani. Cum este oare sa poti beneficia de un machiaj ca la mama acasa? Probabil o mama make-up artist este o adevarata comoara la casa omului, insa fata Mirelei are cu totul alte pasiuni: este olimpica la matematica.

PROFESIONISTA. Ce ne place la Mirela si ce le place si vedetelor este ca le spune verde-n fata atunci cand ceva nu le sta bine, cand nu li se potriveste o anume culoare, o anume nuanta de par. Poate fi cel mai tare superstar: daca ceva nu e-n regula, Mirela Vescan pune la punct fiecare detaliu. Ca doar are cu ce! Trusa ei de lucru este la fel de mare cat un geamantan cu care pleci in concediu la mare. Iar o ""simpla""
pensula (spun gurilea€¦ cunoscatoare) costa cateva sute de euro!

Citeste si:

Nici un machiaj facut ""in casa"" nu se compara cu unul profesionist, realizat de o specialista cu 15 ani vechime in campul muncii. Printre vedetele care-i calca pragul Mirelei se numara nume cunoscute si arhicunoscute, ca mai toata floarea cea vestita a show-biz-ului romanesc. Gianina Corondan, Anna Lesko sau Alessandra Stoicescu trebuie sa stea cuminti pe scaun pana le vine randul sa fie infrumusetate, astfel incat ""coada"" la Mirela nu se sfarseste niciodata.

CLIENTA, ""ARANJATA"" DE MAESTRA