HCM Constanta intra maine in focul meciurilor din grupele Ligii Campionilor Europeni. ""Marinarii"" vor debuta in Cehia, avand ca adversar puternica echipa Banik Karvina. Meciul va fi transmis in direct de TV Sport, la ora 11:30.

Victoria istorica obtinuta in urma cu doi ani in fata Barcelonei, 29-27, a aprins nebunia succesului si a dat frau liber imaginatiei la Constanta. Pentru un an visul ""rechinilor"" de a cuceri Europa a fost frant de rivala Dinamo. Omer Aihan, creatorul puternicei echipe de pe Litoral, a plecat. In locul sau a venit Lucian Rasnita, antrenor si al nationalei masculine. Pentru acesta, debutul in handbalul adevarat, la nivel intercluburi, incepe maine.

INFERN. ""Jucam in Liga Campionilor patru jocuri plus trei in campionat, dintre care derby-urile cu Steaua si cu Dinamo. Sper ca baietii sa reziste"", a declarat Lucian Risnita inainte de a pleca spre Cehia. HCM Constanta a fost plasata intr-o grupa puternica, din care mai fac parte THW Kiel - campioana Germaniei, GOG Gudme - vicecampioana Danemarcei si Banik Karvina - campioana Cehiei. HCM are ca obiectiv clasarea in primele doua locuri in grupa si accederea in fazele superioare ale competitiei. Varianta cea mai pesimista consta in clasarea pe locul trei si continuarea traseului european in Cupa Cupelor.

Citeste si:

ADVERSAR. Cu echipa ceha, romanii s-au mai intalnit si in vara, in cadrul unui turneu de pregatire, in Germania. ""Chiar daca ne-au batut rau in Germania, cehii nu sunt invincibili. Nu au individualitati de marca, dar constituie o echipa solida, dispusa sa dea totul pe teren"", a descris Lucian Rasnita viitorul adversar. Meciul va fi transmis in direct de TV Sport, incepand cu ora 11:30.

DERBY LA FETE