Gigi Becali, patronul Stelei, s-a declarat ieri convins ca giulestenii vor invinge in partida pe care o vor sustine duminica in Stefan cel Mare, in derby-ul etapei a 10-a din Liga I. "Steaua poate fi castigatoare la finalul campionatului. Pai, poate
Gigi Becali, patronul Stelei, s-a declarat ieri convins ca giulestenii vor invinge in partida pe care o vor sustine duminica in Stefan cel Mare, in derby-ul etapei a 10-a din Liga I. "Steaua poate fi castigatoare la finalul campionatului. Pai, poate sa fie dracul mai tare ca Dumnezeu? Dracul n-are picioare lungi, clacheaza", a explicat Becali, sugerand ca Dinamo a apelat la practici necurate pentru a obtine noua victorii in nou meciuri de Liga 1. Becali a comentat si faptul ca presedintele FRF a facut memoriu impotriva sa la Comisia de Disciplina, pentru declaratii calomnioase dupa meciul cu Dinamo: "Cine sa ma judece? Accept sa ma judece oameni drepti. Ce fac, ma judeca judecatorii lui, care sunt un fel de sclavi ai lui? Nu ma intereseaza judecata lui. Dupa ce a facut Corpodean, iar Sandu a zis ca a arbitrat corect, declaratia lui e relevanta. N-au demnitatea si moralitatea sa ma judece ei". Patronul Stelei a facut o noua analiza, mai profunda, meciului pierdut de echipa cu Lyon, marti, in Liga Campionilor. "Putem mult mai mult. Mai multi factori au contribuit la infrangerea noastra. In primul rand, oboseala, am jucat cu Dinamo Kiev, cu Rapid fara un om pe teren, iar cu Dinamo fara doi. Am avut multe de invatat. N-ai mijlocul pus la punct, esti mort. N-au avut nicio ocazie in prima repriza, dar oricum ne bateau, ca erau calare pe noi. Dar daca le pui probleme, nu-si mai permit sa faca ce vor ei, nu-si mai fac de cap, nu mai sunt asa relaxati. Nu le-am pus nici un fel de problema. Era o minune sa ramana 0-0, nu puteam sa le dam gol. Am jucat cu cei mai buni din Europa, dar nici noi n-am avut experienta unei astfel de competitii", a comentat Becali. El a precizat ca este sigur de calificarea in optimile Ligii Campionilor. "Nu ma lasa pe mine Dumnezeu. Mi-a spus un preot dupa ce am sfintit stadionul ca lucrurile mari incep cu suferinta si sa am incredere ca finalul va fi cu bucurie. Si un copil cand se naste, plange. O sa vedeti alte meciuri, o alta tactica, din ce am vorbit cu Olaroiu. La Lyon n-o sa mai joace ce vor ei", spus el.
Becali i-a caracterizat pe jucatorii sai la meciul cu OL: "Nesu a jucat extraordinar, Petre Marin la fel. Lui Goian si Ghionea n-ai ce sa le reprosezi. Nu pot sa-i reprosez nimic lui Badea, care s-a batut singur cu ei, si nici lui Dica, el n-a fost in mare forma. Au ramas patru mijlocasi, carora n-ai ce sa le spui, pentru ca nu era cea mai buna formula. Mijlocul a facut sa se comporte echipa asa. Ovidiu Petre nu e refacut, Paraschiv venea dupa accidentare, Cristocea a lipsit, iar Nicolita nu a fost in cea mai buna forma si nu e un jucator care sa poata face diferenta". Presedintele CA al FC Steaua a declarat ca pentru a te bate cu marile echipe, in linia de mijloc trebuie sa fie jucatori de valoare, care sa paseze cu dezinvoltura.
"Cu Oprita mijlocas dreapta, cu Radoi si Ovidiu Petre in echipa, e altceva. La mijloc te fac praf, se joaca, plimba mingea si alergi dupa minge. Ce facem noi in campionat a facut Lyon cu noi", a explicat Becali, precizand ca saptamana viitoare va merge la Muntele Athos ca sa se roage pentru victorie in meciul cu Real Madrid: "O sa bat si Realul, si pe Lyon acasa la ei. Sa vorbeasca si de altii Europa cum vorbeste de Steaua, noi jucam in grupele Ligii Campionilor, ei lupta sa ajunga in grupele Cupei UEFA. Noi suntem deja calificati in primavara europeana, nu cred ca ne bate pe noi la scor Dinamo Kiev". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.