ANTIDISCRIMINARE. Uniunea Europeana a promis ca va acorda mai multa atentie etnicilor rromi dupa ultimul val al extinderii din 2007. Potrivit publicatiei EUObserver de la Bruxelles, numarul rromilor in UE va creste cu trei milioane dupa aderarea Ro
ANTIDISCRIMINARE. Uniunea Europeana a promis ca va acorda mai multa atentie etnicilor rromi dupa ultimul val
al extinderii din 2007. Potrivit publicatiei EUObserver de la Bruxelles, numarul rromilor in UE va creste cu trei milioane dupa aderarea Romaniei si
Bulgariei, ajungand la un total
de 10-12 milioane de persoane.
DESPRE BANI. Cuba va primi un imprumut de 355 de milioane de dolari de la Rusia pentru cumpararea de automobile si camioane rusesti si pentru finantarea unor proiecte de infrastructura de transport. Creditul este rambursabil in zece ani, cu o dobanda de 5%. Moscova, care a renuntat la recuperarea de datorii de 26 miliarde de dolari ale Cubei, datand din era sovietica, a convenit sa restructureze alte datorii in valoare de 162 milioane de dolari, contractate dupa 1991.
DISCUTII OCEANICE. Negocierile americano-chineze intre DaimlerChrysler si Chery Automobile se afla pe ultima suta de metri. Cele doua companii vor sa produca automobile cel putin pentru piata americana. Una dintre optiuni este ca Chery sa furnizeze modelele si sa le modifice la fabricile sale. Finantarea ar urma sa fie asigurata in mare parte de DaimlerChrysler, iar modelele destinate pietei americane vor fi vandute sub marca Chrysler.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.