Actorii Tom Cruise si Katie Holmes vor face impreuna un film destinat sa le relanseze carierele cinematografice. Actrita Katie Holmes, logodnica starului hollywoodian Tom Cruise, planuieste sa se intoarca la actorie cat de curand, declarand ca este n
Actorii Tom Cruise si Katie Holmes vor face impreuna un film destinat sa le relanseze carierele cinematografice. Actrita Katie Holmes, logodnica starului hollywoodian Tom Cruise, planuieste sa se intoarca la actorie cat de curand, declarand ca este nerabdatoare sa se intoarca la stilul de viata hollywoodian. Dupa ce a cunoscut celebritatea cu rolul din "Batman - Inceputuri", Holmes a facut o pauza pentru a se ocupa de relatia ei cu Tom Cruise. A urmat apoi nasterea fiicei lor, Suri, in luna aprilie, iar cei doi au hotarat sa locuiasca o perioada in Colorado.
Katie este hotarata sa se relanseze in cinematografie, actrita si logodnicul ei urmand sa apara impreuna intr-un film. O sursa apropiata cuplului a declarat revistei Life and Style Weekly: "Tom cauta un proiect de film care sa ilustreze atractia chimica dintre ei (...) un proiect care sa o faca pe Katie un star, dar care sa-l ajute si pe el sa intre din nou in gratiile publicului".
Tom, celebru pentru rolurile sale din "Misiune: Imposibila", "Top Gun" si "Minority Report" este gata sa renunte la imaginea sa de erou de filme de actiune pentru ca el si Katie sa apara impreuna pe ecran. Katie este deschisa oricarui proiect propus de logodnicul sau si este nerabdatoare sa scape de imaginea de "fata din vecini" castigata in urma aparitiilor in longevivul serial de televiziune "Cei mai frumosi ani".
In august, studioul de productie cinematografica Paramount a anuntat ca renunta la contractul cu Tom Cruise, invocand ca motiv comportamentul public al starului din ultima vreme. Tom Cruise, cel mai bine platit actor din cinematografia mondiala, a colaborat cu Paramount timp de 14 ani. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.