Un copil de doua luni a disparut de la Maternitatea din Craiova. Micutul, care provenea dintr-o familie rroma dintr-o comuna de langa Craiova, fusese abandonat de mama lui in maternitate dupa nastere, din cauza problemelor financiare pe care acesta l
Un copil de doua luni a disparut de la Maternitatea din Craiova. Micutul, care provenea dintr-o familie rroma dintr-o comuna de langa Craiova, fusese abandonat de mama lui in maternitate dupa nastere, din cauza problemelor financiare pe care acesta le avea.
Personalul de la Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova se pregatea sa il dea la un centru de plasament. Disparitia copilului a fost constatata in jurul orei 17:30 si este foarte posibil ca acesta sa fi fost rapit chiar in timpul orelor de vizita. Directorul medical Dragos Margaritescu a spus ca se va afla repede cine e autorul, pentru ca se vor studia casetele video ale firmei de paza. ""Deja studiem casetele firmei de paza si vom afla repede cine este autorul furtului de copii"", ne-a declarat Dragos Margaritescu, director medical la Spitalul de Urgenta Craiova. De cand fusese abandonat, copilul nu primise vizite, insa printre asistente se vehicula ideea ca el a fost luat chiar de mama lui. Politia a inceput si ea cercetarile in acest caz. Intre timp, accesul presei in Maternitate a fost restrictionat. (Mihai Gravila, Craiova)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.