Greu de priceput ce-au vrut giulestenii de la meciul de aseara din Portugalia, mai ales dupa acel 1-0 din meciul tur. Baietii lui Razvan Lucescu nici n-au jucat la mentinerea rezultatului, asa cum antrenorul "alb-visiniilor" a tinut mortis sa ne anun
Greu de priceput ce-au vrut giulestenii de la meciul de aseara din Portugalia, mai ales dupa acel 1-0 din meciul tur. Baietii lui Razvan Lucescu nici n-au jucat la mentinerea rezultatului, asa cum antrenorul "alb-visiniilor" a tinut mortis sa ne anunte inca dinainte de start, insa nici n-a prea lasat, indeosebi pe durata primei reprize impresia ca ar avea o preocupare iesita din coumun pentru ofensiva. In ce priveste partea romana prima repriza s-ar reduce la o singura mare ocazie, monumentala, ce-i drept, pornita de la un "cap" al lui Buga dupa care mingea cazuta mai intai pe transversala a fost imediat greu de dibuit din preajma liniei portii de catre doi jucatori rapidisti, Moldovan si Grigorie. Cam in aceste conditii portughezii au inscris pentru egalarea scorului general printr-un gol din lovitura libera al lui Juliano, dupa o executie la care portarul Dani Coman, eroul de pana atunci al romanilor, n-a avut nici o replica. Ce-a de a doua parte a intalnirii a fost de o anostitate de care echipele noastre pareau sa se fi dezbarat, mai ales in asemenea conditii. In amintita perioada de timp se poate spune ca rapidistii au controlat mai mult jocul, insa fara a-si usura prea mult soarta in perspectiva prelungirilor pe care ambele grupari au parut ca le asteapta. Din fericire, acestea aveau sa apartina inca din start alor nostri, care au inscris imediat prin Rada, pentru ca la putina vreme dupa aceea sa treaca in avantaj dupa reusita lui Burdujan, cel despre care se poate spune ca a fost omul meciului.
Dupa 1-2 gazdele de la National au cazut definitiv, ultimele 15 minute caracterizandu-se printr-o blazare a portughezilor la care cei de sub Grant n-au percutat decat prin cateva atacuri neconcludente, parca in asteptarea izbavitoarei linisti de dupa final. (C. DINU)
NATIONAL - RAPID 1-2dp (1-0, 1-0)
Au marcat: JULIANO (30) / RADA (92),
BURDUJAN (101)
Stadion: "Maritimo"; spectatori: 6000.
NATIONAL: Bernaglio - Patacas, R. Fernandes, Avalos, Alonso - Juliano, Amaro, Chainho (104 Cleber) - Adriano (67 B. Basto), Clikov, Rodrigo (70 Cassio).
Antrenor: C. Brito.
RAPID: D. Coman - M. Constantin, Maftei, I. Rada - Badoi, N. Grigorie (98 Maldarasanu), C. Lazar,
Art. Karamian - Buga, V. Moldovan (72 Burdujan),
Zicu (56 Griffiths). Antrenor: R. Lucescu.
Cartonase galbene: Avalos (2), Chainho (62), Vitor (83), Juliano (89) / D. Coman (28), Grigorie (94),
Burdujan (117).
Cartonas rosu: B. Basto (93).
Au arbitrat: Z. Szabo - R. Kispal, P. Hegyi
(toti din Ungaria).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.