Transmisia partidei Dinamo - Xanthi a avut parte de un unghi de filmare aparte, TVR, detinatorul drepturilor pentru acest meci, neavand nici o camera de luat vederi in prelungirea liniei de centru a terenului. Acest lucru, care a creat un disconfort
Transmisia partidei Dinamo - Xanthi a avut parte de un unghi de filmare aparte, TVR, detinatorul drepturilor pentru acest meci, neavand nici o camera de luat vederi in prelungirea liniei de centru a terenului. Acest lucru, care a creat un disconfort important milioanelor de telespectatori care au urmarit partida a fost cauzat de Cristi Borcea, directorul executiv al lui Dinamo. Cum copertina unde se instaleaza de obicei aceasta camera este in renovare, tehnicienii TVR au asezat-o deasupra mesei presei, insa ea a fost mutata de acolo la interventia hotarata a dinamovistului, pe motiv ca obtura vizibilitatea celor de la tribuna oficiala. Acest incident ar putea ajunge la urechile UEFA, care da o mare importanta calitatii transmisiilor tv ale competitiilor pe care le organizeaza, iar Dinamo este deja in vizorul forului continental, fiind amenintata cu disputarea meciurilor de pe teren propriu cu portile inchise sau in alt oras. Asta din cauza suporterilor, care au aprins torte la ultimele partide europene ale "cainilor", motiv pentru care Dinamo a fost amendata cu 3000 de franci elvetieni. Crainicul stadionului din Stefan cel Mare a facut aseara apeluri repetate la suporteri sa nu aprinda torte, iar fanii au dat curs acestei cereri. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.