Daca pe teren lucrurile nu au decurs tocmai bine pentru romani, in tribune a fost o seara magica. La zece ani de la ultimul meci in Liga Campionilor, suporterii stelisti au creat o atmosfera fantastica, ramanand alaturi de echipa chiar si cand tabela
Daca pe teren lucrurile nu au decurs tocmai bine pentru romani, in tribune a fost o seara magica. La zece ani de la ultimul meci in Liga Campionilor, suporterii stelisti au creat o atmosfera fantastica, ramanand alaturi de echipa chiar si cand tabela arata 0-3. Asta insa nu a fost o noutate, pentru ca fanii ros-albastri au mai aratat asemenea mostre de devotament, ci aerul cu adevarat european care a plutit in Ghencea miercuri seara. Totul a fost perfect: organizarea, cu stewarzi si jandarmi extrem de politicosi si de binevoitori, veniti la stadion sa ajute si sa indrume, nu sa bata, cu o masa a presei deservita de peste 10 oameni, cu intreg stadionul renovat la standarde nemaiintalnite in Romania (in pauza meciului si la final s-au putut vedea golurile din celelalte partide ale serii de Champions League pe tabela de marcaj!). In arena s-au vandut bauturi racoritoare si accesorii cu insemnele Stelei, controlul a fost strict, dar respectuos, sponsorii i-au intampinat cum se cuvine pe oamenii care au venit la meci. In aceste conditii, fanii nu au avut altceva decat sa-si incurajeze echipa, ceea ce au facut cu prisosinta, singura iesire "in decor" fiind scandarile impotriva Jandarmeriei, semn ca ranile de la meciul cu Dinamo, de acum o saptamana, nu s-au cicatrizat. Multi copii, multe femei, totul a fost exact asa cum vedeam pana acum la televizor, ceea ce inseamna ca se poate si in Romania. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.