Un barbat inarmat a luat ostatice cel putin patru persoane la un liceu din orasul Bailey, statul american Colorado. Potrivit postului de televiziune CBS, care citeaza surse din randul autoritatilor, la fata locului s-au inregistrat mai multe focu
Un barbat inarmat a luat ostatice cel putin patru persoane la un liceu din orasul Bailey, statul american Colorado.

Potrivit postului de televiziune CBS, care citeaza surse din randul autoritatilor, la fata locului s-au inregistrat mai multe focuri de arma. La ora inchiderii editiei, nu existau informatii cu privire la moartea sau ranirea vreunei persoane. Un post afiliat CBS relata chiar ca atacatorul luase cinci ostatici, dar ca la un moment dat a lasat o persoana sa plece. La liceul Platte Canyon si la scoala generala aflata la doi pasi sunt inscrisi circa 900 de elevi. Statul Colorado are o istorie trista in ce priveste atacurile comise la institutii de invatamant. In 1999, doi elevi de la Liceul Columbine si-au impuscat 13 colegi, dupa care s-au sinucis.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.