Daca pana marti Steaua tragea nadejde ca va prinde pe Real in pasa proasta de la inceputul acestui sezon si ca are ceva sanse sa prinda locul al doilea al grupei, vestile de la Madrid sunt proaste pentru ros-albastri. "Galacticii" dau semne clare de
Daca pana marti Steaua tragea nadejde ca va prinde pe Real in pasa proasta de la inceputul acestui sezon si ca are ceva sanse sa prinda locul al doilea al grupei, vestile de la Madrid sunt proaste pentru ros-albastri. "Galacticii" dau semne clare de revenire, pentru ca au facut instructie cu Dinamo Kiev, de care au trecut cu 5-1. Atacantii echipei spaniole si-au regasit pofta de gol, Raul reusind golurile sale cu numarul 50 si 51 in Liga Campionilor, record absolut, iar Van Nistelrooy a venit direct de la maternitate, dupa o noapte nedormita, care i-a adus o fetita, si a punctat de doua ori. Mai mult, a revenit si Ronaldo, accidentat in vara, atacantul brazilian fiind trimis in repriza a doua pe teren si primit cu ovatii de fanii de pe "Bernabeu", despre care se spunea ca nu-l prea inghit. Sovkovski a fost copia fidela alui Carlos, facand o gafa monumentala la prima reusita a madrilenilor, apoi a fost eliminat, in minutul 68, urmand sa lipseasca la meciul de peste trei saptamani cu Lyon. La final, in ciuda scorul, Fabio Capello era nemultumit, tinta sa fiind apararea. "Le-am dat prea multe sanse si un alt adversar nu cred ca ar fi fost atat de generos. Am facut multe erori defensive, iar ei au profitat pe contraatac si nu mi-a placut asta", a spus Capello. Antrenorul italian a gasit cuvinte de lauda pentru atacanti. "Raul este un simbol pentru Real si ramane un jucator foarte important, iar Van Nistelrooy nu a dormit toata noaptea, dar cu siguranta a fost treaz la meci", a concluzionat Capello. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.