Exista mai multe sperieturi legate de fatalitatea aceea numita prostata, ce tulbura somnul barbatilor peste 50 de ani si la propriu si la figurat, fiindca ii trezeste din somn de 4-5 ori pentru a merge la wc, si la figurat visele le devin cosmaruri d
Exista mai multe sperieturi legate de fatalitatea aceea numita prostata, ce tulbura somnul barbatilor peste 50 de ani si la propriu si la figurat, fiindca ii trezeste din somn de 4-5 ori pentru a merge la wc, si la figurat visele le devin cosmaruri din pricina groazei de cancer de prostata.

Una dintre teme este si aceea ca exista o interventie cu ace in prostata si cu pastile radioactive. In realitate, aceasta metoda care creaza fiori de frica este o interventie nechirurgicala, care evita operatia. Doctor Calin Chibelean, de la Centrul de Chirurgie Urologica, Dializa si Transplant Renal - Fundeni, spune ca radioterapia e o alta posibilitate de lupta cu boala canceroasa de prostata, dar asta numai daca bolnavul vine la timp. Cu acele in prostata se plaseaza pastile de forma unei seminte de grau, pastile radioactive impinse cu aceste ace in prostata bolnava de cancer. Pastilele radioactive si undele emanate de ele distrug celule canceroase. Particulele radioactive isi fac treaba de distrugere a celulelor canceroase in timp de o luna, dupa care particulele radioactive devin inactive.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.