pensionar
varsta: 43 de ani Craioveanul Doru Dinea a predat politistilor suma de 90 de milioane de lei, bani pe care i-a gasit pe strada. Dinea este pensionar pe caz de boala, avand o pensie de numai doua milioane de lei pe luna. ""Am vaz
pensionar
varsta: 43 de ani Craioveanul Doru Dinea a predat politistilor suma de 90 de milioane de lei, bani pe care i-a gasit pe strada. Dinea este pensionar pe caz de boala, avand o pensie de numai doua milioane de lei pe luna. ""Am vazut teancul de bani intr-o balta pe trotuar. I-am luat de sub apa, am mai asteptat cinci sau zece minute acolo, in speranta ca apare pagubasul, dupa care am plecat la Sectia 4 de Politie din Craiova. Banii i-am numarat impreuna cu politistii. Erau 90 de milioane de lei"", a povestit craioveanul. Pensionarul a fost recompensat de politistii craioveni cu doua milioane de lei, urmand sa fie rasplatit si de pagubit, o firma din Craiova. Pentru gestul sau, Jurnalul National il declara pe cinstitul oltean Doru Dinea ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.