Chelneri, bucatari, asistenti de piscina in cadrul lantului hotelier de lux Ritz-Carlton. Pentru toate aceste locuri de munca, dar si pentru altele puteti candida in luna octombrie, cand reprezentantii lantului hotelier vor veni la Bucuresti pent
Chelneri, bucatari, asistenti de piscina in cadrul lantului hotelier de lux Ritz-Carlton.

Pentru toate aceste locuri de munca, dar si pentru altele puteti candida in luna octombrie, cand reprezentantii lantului hotelier vor veni la Bucuresti pentru interviuri de angajare. Contractele de munca se vor derula timp de doi ani in insula britanica Grand Cayman, cu posibilitate de prelungire dupa cum au precizat reprezentantii Student Adventure, partener de recrutare. Cei care vor fi angajati vor fi remunerati cu salarii cuprinse intre 4 si 8 dolari pe ora, plus bacsisuri, care mai adauga intre 4 si 9 dolari pe ora. Cazarea va fi oferita de angajator la un cost de 650 dolari/luna, iar jumatate din costul biletului de avion va fi returnat, la sosirea pe insula, urmand sa fie retinut treptat din salariul angajatului. Pentru aceste posturi pot aplica tineri cunoscatori ai limbii engleze, cel putin la nivel mediu si care sa aiba abilitati de comunicare. Potrivit Student Adventure Romania, vor fi facute angajari si pentru Ritz-Carlton Key Biscane - SUA. Conducerea hotelului doreste sa angajeze aproximativ 40 de romani care sa lucreze pe o perioada cuprinsa intre sase si opt luni in departamentul de housekeeping si ca stewarzi si chelneri. Salarizarea oferita este intre 9,27 si 10,20 dolari pe ora, iar orele suplimentare sunt remunerate intre 13,90 si 15,30 dolari pe ora. (Eugenia Mihalcea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.