Banel Nicolita: "Cred ca am avut ghinion sa luam acel gol inainte de pauza, daca nu se intampla asa poate altfel era jocul. Nu stiu daca asta este diferenta de valoare, poate am fi putut mai mult. Ne-am dorit foarte mult sa castigam, dar dupa ce am primit si al doilea gol nu am mai avut putere sa revenim. Lyon este o masina de fotbal, are jucatori foarte buni. Sper sa prindem un loc calificant, vedem ce putem face si ce-o vrea si Dumnezeu. Acum vom incerca sa castigam cu Real."
Mihai Nesu: "De ce sa am cosmaruri cu Wiltord? Nu a dat niciun gol, nu a reusit nici un hat-trick. Nu Wiltord a fost cel mai periculos, ci intreaga echipa. Carlos ne-a calificat in Liga Campionilor, nu putem vorbi ca a gresit. A fost un meci intre o echipa valoroasa si una care a ajuns dupa 10 ani in Liga Campionilor si care mai are de muncit pentru a ajunge la nivelul celorlalte echipe."
Sorin Ghionea: "Intreaga echipa a gresit la goluri, asa cum intreaga echipa a reusit sa faca si lucruri bune. Probabil ca era altfel jocul daca intram cu 0-0 la pauza. Cred ca Lyon va castiga la pas grupa, poate chiar fara infrangere. Este o echipa completa."
Daniel Oprita: "Era aproape imposibil sa facem ceva in seara asta. La 0-0 la pauza era altceva, altfel se juca. Este greu sa recuperezi dupa ce primesti gol de la Lyon. Este cea mai buna echipa pe care am vazut-o. Ne jucam sansa in continuare. Atmosfera a fost senzationala, si-au dat seama si suporterii de valoarea adversarilor si nu au avut nici ei mari pretentii."
Sorin Paraschiv: "Au castigat meritat, sanse teoretice de calificare sunt, dar ne va fi foarte greu de acum incolo. A fost diferenta mare in acest meci si scorul o spune. Pe final au dat impresia ca nu forteaza, puteau sa inscrie oricand daca vedeau ca este 0-0. Daca ne putem califica? Totul este posibil. Atmosfera a fost fantastica, ne-a impresionat pe toti."
Nicolae Dica: "Cred ca Lyon este cea mai buna echipa care a venit in ultimii ani in Ghencea si are mari sanse sa castige Liga Campionilor".
Juninho: "A fost agreabil sa fim aplaudati la final. Publicul si-a sprijinit echipa pe tot parcursul meciului, dar a fost o surpriza placuta sa fim aplaudati la final. Este important ca publicul ne-a aratat respect. Suntem multumiti de prestatia noastra, avem sase puncte dupa primele doua meciuri. Urmeaza un meci cu Dinamo Kiev, care isi vor juca ultima sansa de calificare si trebuie sa ne mobilizam. "Steaua poate sa se califice, este la egalitate de puncte cu Real Madrid, si mai raman 12 puncte in joc, deci se poate intampla orice".
Eric Abidal: "In prima repriza am fost pusi in dificultate, dar am incercat sa nu le facem jocul. In partea a doua, am facut un meci frumos si am reusit sa castigam. Cred ca Steaua este o echipa buna, au sansa de a obtine o pozitie buna in clasament, dar mai sunt multe meciuri importante, mai ales in deplasare."