La finalul meciului, VIP-urile care au intesat lojele Stadionului Steaua, au apreciat ca a fost o victorie logica a lui Lyon. "A fost ca si cum ati vedea un meci de box intre Cassius Clay si <<Georgica Vasile>>, campion al Romaniei, ii da
La finalul meciului, VIP-urile care au intesat lojele Stadionului Steaua, au apreciat ca a fost o victorie logica a lui Lyon. "A fost ca si cum ati vedea un meci de box intre Cassius Clay si <<Georgica Vasile>>, campion al Romaniei, ii dai 20 de pumni, iar el iti da una si te nimiceste", a caracterizat, plastic, Dumitru Dragomir infruntarea Stelei cu campioana Frantei. "Daca la 0-0 Carlos nu facea acea greseala, presingul Stelei si armele ei de anihilare a francezilor ar fi putut reusi timp de 90 de minute. Carlos este principalul vinovat. S-ar putea sa fie un portar valoros, care sa greseasca atunci cand ai mai mare nevoie de el", a mai spus Mitica. Acesta a facut previziuni sumbre. "Sanse de calificare nu cred ca a avut niciodata, inca de la tragerea la sorti. Sa termine pe locul trei si sa mearga in Cupa UEFA", a completat Dragomir. Foarte linistit a fost si Gigi Becali, cel care ameninta inainte de meci ca Lyon nu are nici o sansa in Ghencea. "Nu am avut emotii, pentru ca dupa primele 15 minute mi-am dat seama ca daca jucam 100 de ani tot nu putem sa le dam gol. Nu am avut nici o sansa, nu ne-au dat nici o sansa. Se poate specula ca am primit un gol aiurea, dar chiar daca intrai cu 0-0 la pauza, ei jucau altceva dupa aceea. Este prea mare diferenta de valoare intre noi si Lyon", a spus Becali. Dupa ce a vazut meciul alaturi de selectionerul Victor Piturca, patronul Stelei a vorbit si despre tactica. "Cu echipele mari, daca nu ai jucatori care sa paseze, jucatori tehnici, te distrug. Daca nu pasezi mingea, sa le pui probleme, nu ai nici o sansa. Noi nu le-am pus probleme", a spus Becali. "Ne batem cu Real Madrid pentru calificare!", a incheiat Gigi in uralele fanilor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.