Actionarii companiei MJ Maillis vor discuta, in cadrul adunarii generale din 24 octombrie, posibilitatea prelungirii, pentru o perioada de patru ani, a mandatelor administratorilor Michail Maillis, Charalambos Stavrinoudakis si Michail Trakadas, conf
Actionarii companiei MJ Maillis vor discuta, in cadrul adunarii generale din 24 octombrie, posibilitatea prelungirii, pentru o perioada de patru ani, a mandatelor administratorilor Michail Maillis, Charalambos Stavrinoudakis si Michail Trakadas, conform unui comunicat al companiei.
Grupul MJ Maillis activeaza in domeniul productiei si distributiei solutiilor industriale de ambalare. Anul acesta, compania estimeaza o cifra de afaceri de 59 de milioane de lei, in crestere cu 21,2% fata de anul trecut, si o crestere a profitului net cu 17,7%, la 3,39 milioane de lei. Anul trecut, compania a avut o cifra de afaceri de 48,66 milioane de lei si un profit net de 2,88 milioane de lei, in scadere cu 7,2%. Capitalul MJ Maillis Romania este controlat in proportie de 81,67% de catre MJ Maillis Grecia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.