Atacantul roman, autor al unui gol decisiv, a fost cel mai bun om al lui Sahtior Donetk in intalnirea cu Olympiakos. La polul opus s-a aflat fundasul Romei, caruia presa italiana ii pune in spate esecul de la Valencia. Ciprian Marica si Cristi C

Atacantul roman, autor al unui gol decisiv, a fost cel mai bun om al lui Sahtior Donetk in intalnirea cu Olympiakos. La polul opus s-a aflat fundasul Romei, caruia presa italiana ii pune in spate esecul de la Valencia.

Ciprian Marica si Cristi Chivu au avut evolutii total opuse miercuri seara in Liga Campionilor. Daca atacantul lui Sahtior a adus un punct pentru echipa lui Mircea Lucescu in partida cu Olympiakos Pireu, fundasul Romei s-a facut vinovat de primirea a doua goluri in confruntarea cu Valencia.

PROLIFIC. Ciprian Marica a fost votat pe site-ul UEFA cel mai bun jucator al meciului Sahtior - Olympiakos, scor 2-2. Romanul a marcat al doilea gol al ""minerilor"" in min. 70. ""Prolificul atacant roman a avut in total sapte suturi, dintre care patru pe poarta, si a inscris al doilea gol al ucrainenilor"", scrie site-ul forului european. Desi multumit ca a fost declarat jucatorul meciului, Marica a precizat ca era mult mai important ca Sahtior sa invinga: ""Este un rezultat foarte prost pentru noi. Am avut numeroase ocazii, dar nu am putut sa le valorificam. Este deranjant ca nu am reusit sa castigam acasa"". Daca Marica a fost inlocuit pe final cu Aghahowa, coechipierul sau, Razvan Rat a fost integralist.

GRESELI. Tot in grupa D, Roma a pierdut, 1-2, la Valencia. Cotidianul La Stampa scrie ca fundasul Cristian Chivu, integralist la formatia italiana, a stricat petrecerea coechipierului sau, Francesco Totti, care a implinit miercuri 30 de ani. ""Meciul a fost decis de amnezia lui Chivu, de neiertat la actiunile ce au dus la golurile Valenciei"", noteaza La Stampa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.