Presa franceza si jucatorii lui Olympique Lyon au fost impresionati de atitudinea publicului din Ghencea, care a aplaudat echipa lui Gerard Houllier dupa golul de 3-0. ""Omagiile cele mai sincere vin adesea de la adversari. Nu se vor uita aplauze
Presa franceza si jucatorii lui Olympique Lyon au fost impresionati de atitudinea publicului din Ghencea, care a aplaudat echipa lui Gerard Houllier dupa golul de 3-0.

""Omagiile cele mai sincere vin adesea de la adversari. Nu se vor uita aplauzele celor 30.000 de suporteri stelisti la adresa unei formatii, Olympique Lyon, care urma sa invinga"", a notat Le Progres din Lyon. Cotidianul Le Dauphine Libere a scris ca atitudinea suporterilor romani semnifica atat o forma de respect, cat si una de fatalism: ""Ca un combatant valoros care recunoaste superioritatea adversarului, caldurosul public din Ghencea s-a ridicat ca un singur om si a aplaudat-o pe Lyon, dupa inscrierea golului trei. A fost respect in aceasta atitudine, dar si o forma de fatalism. Romanii s-au inclinat in fata masinariei OL"". Si atacantul Karim Benzema a fost impresionat de public. ""La final, recunoscand o echipa buna, ne-au aplaudat. Eram avertizati ca atmosfera va fi incinsa. Sunt fericit ca am inscris, initial am crezut ca Malouda a fost marcatorul"", a declarat Benzema pentru site-ul oficial al clubului francez.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.