Daca Michael Jackson s-a facut alb, de ce o femeie alba sa nu devina neagra?
O fosta eleva de la Scoala Vedetelor vrea sa demonstreze ca se poate! Oricum, este o premiera! Alba-neagra in muzica romaneascaa€¦

Cand era eleva-vedeta, Ioana Sihota canta pop-rock.
Intr-o zi a venit la Scoala Mihai Ogasanu, care a pus ochii pe Ioana. I-a compus o piesa, ""Parking lights"", care a marcat inceputul relatiei compozitor-artist. Cei doi s-au inteles atat de bine, incat au participat impreuna la faza nationala de la Eurovision 2006. Nu s-au calificat, dar s-au hotarat sa mearga mai departe, pentru ca au cu ce. Cel putin asa cred ei, mai trebuie sa ne si convinga. Tocmai de aceea nu stau pe loc si au demarat in tromba cu ""Up to ya"", o piesa R&B mixata cu raggae. Central BPM este formatia in care vor defila, pe toate posturile de radio si tv, Ioana Sihota, Camelia Marinescu, Alina Marin si Mihai Ogasanu. In curand se va face si un videoclip pentru aceasta piesa care ""miroase"" a Occident, desi s-a nascut in laboratorul lui Ogasanu, din zona Obor. Lipseste insa un producator care sa-i ofere lui Mihai un acoperis. O casa ar fi chiar necesara pentru ca muzicienii sa se produca in liniste.

SACRIFICII. Dar sa revenim la Ioana, care vrea sa devina negresa peste noapte. Daca este o cantareata alba cu veleitati de negresa, de ce sa nu arate ca atare? Adica, sa fie neagra din cap pana-n picioare. ""Mi-a placut muzica neagra si am si inflexiunile necesare pentru acest gen muzical. Am incercat sa ma machiez si a durat o ora si jumatate sa ma fac neagra pana la gat"", ne-a declarat Ioana. Orice meserie cere sacrificii! Oricum, negresa-alba va avea la dispozitie un machior profesionist care o va ajuta sa arate pe scena exact asa cum isi doreste. Adica, o va face neagra din frunte pana la degetul mic de la mana dreapta. Restul va merge de la sine. Va trebui doar sa deschida gura si sa demonstreze ca este negresa pana la ultima coarda din gat!