Clubul B-52 a dat startul aseara celui mai asteptat eveniment hip-hop al anului: campionatul ""Battle Off Da Dome"", editia cu numarul 3! Organizat de Hades Records. Clubul B-52 a dat startul aseara celui mai asteptat eveniment hip-hop al anului:

Clubul B-52 a dat startul aseara celui mai asteptat eveniment hip-hop al anului: campionatul ""Battle Off Da Dome"", editia cu numarul 3! Organizat de Hades Records.

Clubul B-52 a dat startul aseara celui mai asteptat eveniment hip-hop al anului: campionatul ""Battle Off Da Dome"", editia cu numarul 3! Organizat de Hades Records, turneul de battle va cuprinde trei runde preliminare, in cadrul carora cei mai buni rapperi din tara se vor ""duela"" in rime pentru un loc in finala de la 30 noiembrie. Organizatorii evenimentului underground propun de aceasta data premii mult mai atractive si competitori mai experimentati. Cei mai aprigi maestri ai rimelor se vor infrunta pe scena Clubului B-52 la 19 octombrie si 9 noiembrie, pentru a-si lasa concurenta fara replica si a-si castiga locul in finala de la 30 noiembrie, unde opt ""cei mai buni dintre cei mai buni"" se vor lupta pentru titlul de campion si pentru premiile in valoare de 2.000 de euro.

LANSARE. Ad Litteram a deschis campionatul de battle, ocazie cu care si-a lansat si maxi-single-ul ""De aici incepe totul"". Hip-hopperii au avut ocazia sa urmareasca in premiera clipul piesei ""Visul meu devenit realitate"", filmat timp de doua zile in diferite locatii din zonele Giulesti, Mosilor, Piata Victoriei si Nerva-Traian. Maxi-single-ul contine doua piese, un remix, versiunile instrumentale si videoclipul ""Visul meu devenit realitate"". Ad Litteram este una dintre cele mai apreciate si prolifice trupe din hip-hop-ul autohton. Infiintata in 2001, Ad Litteram a reusit ca in cei cinci ani de activitate sa-si treaca in CV doua albume produse si lansate independent (""Procesul Creatiei"", 2002 si ""Stalpul Societatii"", 2003), aparitii pe diverse compilatii si materiale underground, numeroase colaborari cu nume grele ale rap-ului autohton (Veritasaga, KST, Criss Blaziny, Rimaru, Brugner, Carbon, Butch, DJ Swamp, DJ Oxi, Pirats Klan). Single-ul ""De aici incepe totul"" precede noul album Ad Litteram, ""Pana la ultima suflare"", pe care cei trei membri ai trupei (Scanteie, M105 si DJ Skid) il vor lansa la sfarsitul acestui an.

FREESTYLE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.