Conducerea FR Haltere a anuntat ca Romania va participa cu un lot format din sapte sportivi la cea de-a 75-a editie a Mondialelor de seniori, competitie programata sa se desfasoare in capitala Republicii Dominicane, Santo Domingo, in perioada 30 sept
Conducerea FR Haltere a anuntat ca Romania va participa cu un lot format din sapte sportivi la cea de-a 75-a editie a Mondialelor de seniori, competitie programata sa se desfasoare in capitala Republicii Dominicane, Santo Domingo, in perioada 30 septembrie - 7 octombrie. Pe listele oficiale au fost inscrisi Antonio Buci (56 kg), Adrian Jigau (62 kg), Ionel Sandu (62 kg), Adrian Rosu (69 kg), Sebastian Dogariu (77 kg), Laszlo Biro (77 kg) si Valeriu Calancea (85 kg), antrenorul coordonator Nicu Vald anuntand ca Romania nu va fi reprezentata in competitia feminina. Dornic sa netezeasca imaginea halterelor autohtone dupa scandalul de dopaj in care a fost implicat vicecampionul european Ninel Miculescu, presedintele FRH a anuntat la plecare ca obiectivul delegatiei noastre este sa cucereasca cel putin o medalie si sa obtina trei clasari in primele sase locuri, Mondialele fiind si criteriu de calificare pentru JO 2008. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.