Sub deviza ""Keeping Good Music aLIVE"", astazi, de la ora 20:00, in Club Old School Preoteasa se desfasoara un festival deosebit la care participa muzicieni de valoare din ""noul val"": Luna Amara, Da Hood, Blanoz Distrusos, CTC. Inedit este

Sub deviza ""Keeping Good Music aLIVE"", astazi, de
la ora 20:00, in Club Old School Preoteasa se desfasoara un festival deosebit la care participa muzicieni
de valoare din ""noul val"": Luna Amara, Da Hood, Blanoz Distrusos, CTC.

Inedit este faptul ca sub aceeasi ""palarie"" canta trupe de rock alternativ, hip-hop, electro urmand ca seara sa se incheie cu un free style jam session, programul exact fiind urmatorul: CTC - 20:00-20:50, Blanoz Distrusos - 21:00-21:50, Da Hood - 22:00-23:00, Luna Amara - 23:20-01:00, Free Style Jam Session - 01:20-04:30. Biletele costa 20 RON si se vor gasi la intrarea in club, unde accesul e permis incepand cu ora 18:30.

LIVE. Andrei (Naia€™gha€™Ba) de la Da Hood a promis pentru diseara o piesa noua si a oferit amanunte interesante privind exprimarea pe scena a grupului: ""Muzica noastra vine prin instrumente, si aici ma refer la tobe, clape, chitara, bas si Serato - asta e instrumentul pe care il foloseste DJ-ul nostru, Zicu. E un program care poate citi orice informatie din laptop, transmitand-o pe placa de vinil. Astfel, pick-up-ul se poate transforma intr-un adevarat instrument. Cam asta inseamna Da Hood live: doi MC-i si cinci instrumentisti. Pentru unii poate suna ciudat combinatia asta, insa pentru noi nu inseamna decat un pas inainte pe care il asteptam de multi ani"". Iar referitor la rap & rock si muzica Da Hood, Andrei a precizat: ""Nu am inventat noi roata. Colaborarile dintre cele doua curente dateaza de circa 15 ani pe plan extern. Doar in Romania au existat mentalitatile astea aberante, dupa parerea mea. Nici nu vreau sa ma chinuiesc sa aflu motivele care au dus la aparitia acestor mentalitati, dar cred ca incultura muzicala a jucat un rol"".

FUZIUNE. ""Cred ca fuziunea a avut un efect pozitiv si mai cred ca era nevoie de aceasta fuziune. Sunt multe trupe care au incercat zona asta, insa mereu lipsea ceva... in speta partea de MC. Cred ca am reusit sa atragem atentia cu primul nostru album, iar cu la al doilea (in formula asta) speram sa fim si mai cunoscuti.""

RELATIA CU PUBLICUL


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.