Prima demonstratie cu public din Romania de penetrare a sistemelor informatice, "Live Hacking Show", organizata la JW Marriott Bucuresti de Provision IT Group si Internet Security Systems, se va desfasura cu sala plina. Locurile la evenimentul progra
Prima demonstratie cu public din Romania de penetrare a sistemelor informatice, "Live Hacking Show", organizata la JW Marriott Bucuresti de Provision IT Group si Internet Security Systems, se va desfasura cu sala plina. Locurile la evenimentul programat pentru 4 octombrie au fost deja rezervate in totalitate, organizatorii cautand in prezent solutii pentru a permite acces pentru un numar marit de persoane. Demonstratia de hacking va fi sustinuta de Craig Stabler si Dagmar de Jong, de la Internet Security Systems (ISS), iar printre vorbitori se vor numara Katarina Orsag (Business Manager pentru Europa de Est), Dragos Lungu si Ionut Boldizsar (Provision IT Group). ISS este specializat in creare de solutii pentru securitatea informatiei pentru guverne si companii internationale si a fost achizitionat anul acesta de catre gigantul IBM pentru 1,3 miliarde de dolari. (C.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.