Antrenorul Sorin Cartu a declarat ieri ca in lotul lui "Poli" Timisoara trebuie facuta o selectie pentru a fi opriti doar jucatorii care dau satisfactie. "Eu sunt aici de trei luni. Vreau sa stau cat mai mult, dar din punctul meu de vedere conducator
Antrenorul Sorin Cartu a declarat ieri ca in lotul lui "Poli" Timisoara trebuie facuta o selectie pentru a fi opriti doar jucatorii care dau satisfactie. "Eu sunt aici de trei luni. Vreau sa stau cat mai mult, dar din punctul meu de vedere conducatorii timisoreni ar trebui sa-si faca o situatie cu ce s-a intamplat in ultimii doi ani. E foarte simplu de realizat: se ia fiecare jucator in parte si se analizeaza prestatia lui, numarul de meciuri jucate si contractul pe care il are. Trebuie facuta o selectie si opriti doar cei care au dat satisfactie, daca nu mergi in continuare si arunci bani intr-o gaura. Timisoara mai trebuie trecuta prin niste trieri", a spus Cartu. Antrenorul timisorenilor a amintit ca, pe vremea cand era jucator, "Craiova Maxima" a fost creata in aproximativ sase ani. "La iarna vor fi sase luni de cand sunt aici, voi putea sa-mi dau si eu cu parerea, dar nu este suficient. Trebuie sa renunti la anumiti jucatori. Craiova a inceput constructia in 1976, a venit Titi Teasca a triat ceva, au venit si alti antrenori care au adus unii jucatori, au dat afara altii si s-a creat o echipa de mare valoare in aproximativ sase ani", a afirmat Cartu. Acesta a precizat ca nu poti avea rezultate cand te bazezi doar pe 11-12 jucatori. "Am fi avut rezultate mai bune daca am fi putut sa ne bazam pe mai multi jucatori, nu numai pe 11-12. Cand iti propui ca obiectiv o cupa europeana, toate meciurile din campionat trebuie sa le joci la victorie, ori la noi sunt jucatori care nu pot asa ceva. Nu au un astfel de psihic", a incheiat Cartu.
Mansour si Mehmedovic sunt in Ramadan
Cartu a mai declarat ca atacantul senegalez Gueye Mansour si-a revenit, dar a inceput Ramadanul si are probleme fizice. "Are probleme fizice din cauza asta, mai ales ca este un jucator care se bazeaza pe aceasta latura. Din punct de vedere al Regulamentului de Ordine Interioara nu poate fi amendat, doar daca are o prestatie slaba poate fi exclus din lot. Se poate intampla sa manance toata noaptea si atunci sa nu fie epuizat fizic", a spus Cartu.
Acesta a afirmat ca in aceeasi situatie cu Mansour se afla si fundasul bosniac Ersin Mehmedovic. "E o mare problema, dar este bine ca sunt doar doi jucatori in situatia asta: Mansour si Mehmedovic. Dupa meciul cu Ceahlaul vine pauza competitionala si se termina Ramadanul. In plus, Mehmedovic ar putea fi suspendat pentru intalnirea de la Piatra Neamt", a precizat Cartu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.