Delegatia Permanenta a PNL ar putea discuta maine, la Cluj, propunerea privind excluderea deputatilor Raluca Turcan si Cristian Boureanu (suspendat pentru un an din partid) pentru declaratii publice impotriva deciziilor partidului, precum si retrager
Delegatia Permanenta a PNL ar putea discuta maine, la Cluj, propunerea privind excluderea deputatilor Raluca Turcan si Cristian Boureanu (suspendat pentru un an din partid) pentru declaratii publice impotriva deciziilor partidului, precum si retragerea sprijinului politic pentru seful Cancelariei premierului, Aleodor Francu, si pentru deputatul Titu Gheorghiof, pe motiv ca au colaborat cu fosta Securitate. Intr-un comunicat de presa, deputatul Cristian Boureanu a aratat ieri ca nu este statutar sa fie sanctionat de un for al partidului atata timp cat este suspendat din calitatea de membru al acestuia. Delegatia Permanenta ar mai putea discuta, de asemenea, si despre excluderea a doi fosti presedinti ai partidului: Theodor Stolojan si Valeriu Stoica. Desi organizatia PNL Bucuresti a recomandat celor de la Sectoarele 2 si 5, unde cei doi sunt membri, sa-i excluda din partid, situatia lui Stolojan si a lui Stoica a ramas neclara. Conducerea filialei Sectorului 2 s-a intrunit si a discutat cazul Stolojan, dar a amanat luarea unei decizii. Cat despre conducerea Sectorului 5, aceasta a amanat ieri, pentru o data necunoscuta, sedinta in care se va discuta despre excluderea lui Stoica, pentru ca aproape jumatatea din membrii Biroului Permanent lipseau din Bucuresti. Delegatia Permanenta asteapta din partea Comisiei de Etica un punct de vedere in cazul Dinu Patriciu, nesanctionat de filiala Prahova, pentru declaratiile referitoare la o alianta cu PSD. (Dana Piciu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.