Avocatul care o reprezinta de ani buni pe fosta playmate Anna Nicole Smith a dezvaluit ca el este tatal micutei aduse pe lume de aceasta, la inceputul lunii septembrie in Bahamas. Howard K. Stern a mai precizat ca intentioneaza sa se insoare cu Smith
Avocatul care o reprezinta de ani buni pe fosta playmate Anna Nicole Smith a dezvaluit ca el este tatal micutei aduse pe lume de aceasta, la inceputul lunii septembrie in Bahamas. Howard K. Stern a mai precizat ca intentioneaza sa se insoare cu Smith. "Avem o relatie si ne iubim. Povestea noastra nu este tocmai la inceput, dar, din cauza faptului ca sunt avocatul ei, am hotarat ca este mai bine ca lumea sa nu afle despre acest lucru", a explicat Howard K. Stern intr-un interviu acordat emisiunii "Larry King Live", difuzata de CNN. Dar Stern nu este singurul care revendica paternitatea micutei Danilynne Hope. Fotograful Larry Birkhead pretinde, la randul sau, ca Anna Nicole i-ar fi marturisit ca el este tatal fetitei. Birkhead nu crede nici un cuvant din spusele avocatului si solicita stabilirea paternitatii pe baza testelor ADN.
Stern nu a dorit sa comenteze relatia avuta de Anna Nicole Smith cu Birkhead, dar a precizat ca daca acesta avea ceva de spus, ar fi trebuie sa astepte pana ce ramasitele pamantesti ale lui Daniel, fiul in varsta de 20 de ani al vedetei decedat in conditii misterioase pe 10 septembrie, ar fi fost inhumate. Avocatul a tinut sa mai precizeze ca a venit la emisiunea lui Larry King si a facut dezvalurile mai sus mentionate la indemnul Annei. "Sunt aici pentru ca a dorit acest lucru", a mai spus acesta. Cauzele mortii lui Daniel Smith, care nu a fost inca inmormantat, nu au fost stabilite pana in prezent. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.