Horia Moculescu, ""ultimul mohican"" al ""dinozaurilor"", a fost scos din grila! Si o data cu el, ""Slagare in revenire"", singura emisiune in care se canta de adevaratelea o ora, in fiecare duminica, la TVR 2. Probabil, conducerii Televiziuni
Horia Moculescu, ""ultimul mohican"" al ""dinozaurilor"", a fost scos din grila! Si o data cu el, ""Slagare in revenire"", singura emisiune in care se canta de adevaratelea o ora, in fiecare duminica, la TVR 2.


Probabil, conducerii Televiziunii Romane ii place sa se joace de-a uite Moculescu, nu-i Moculescu (in grila postului). Altfel nu se explica de ce prezentatorul ba apare, ba dispare de pe micul ecran. Dupa ce, timp de trei ani, ""Atentie, se canta!"" a fost barometru pentru cantaretii autohtoni, compozitorului i s-a luat emisiunea. Peste 70 de artisti au protestat fata de aceasta decizie arbitrara, inaintand o petitie presedintelui televiziunii, Tudor Giurgiu. Nu stim daca demersul colegilor de breasla l-a repus pe Horia Moculescu in functia de prezentator, dar cert este ca i s-a dat (pe merit) o alta emisiune, ""Slagare in revenire"", tot duminica, tot pe TVR 2, tot de la ora 13:00.
SA SE REVIZUIASCA, PRIMIM! Nu vrem sa ne bagam in ""bucataria"" postului national, dar ne putem intreba (ca platitor de abonament) de ce o emisiune cu audienta (varf de share de 10%) a fost scoasa din program? Nici Andrei Tudor, compozitorul care a reorchestrat foarte multe piese pentru ""Slagare in revenire"", nu intelege motivul disparitiei emisiunii: ""Imi pare rau ca «Slagare in revenire» a iesit de pe post, mai ales ca muzica romaneasca duce lipsa de asemenea emisiuni. Chiar nu inteleg decizia TVR. Nu stiu ce rating aveau slagarele, dar nu cred ca acesta este motivul scoaterii de pe post"". E nevoie de o alta petitie ca Moculescu sa revina in post? Colegii si-au pregatit pixul pentru a semna din nou un protest. ""Au fost mai multe tentative de a-l elimina pe Moculescu din program, dar vad ca pana la urma cineva a reusit. Regret disparitia emisiunii, dar sprijin cu sufletul revenirea ei"", ne-a declarat Marcel Pavel.
Vom urmari cu interes grila de toamna-iarna a TVR-ului, poate ca-l vom revedea pe Horia Moculescu in postura de prezentator al unei emisiuni muzicale. Doar asta-i regula jocului. A intrat, a iesit si trebuie sa intre din nou. Daca face audienta, de ce sa stea pe tusa?!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.