Echipa masculina de tenis a Romaniei se afla pe locul 13 in clasamentul Cupei Davis, dat publicitatii, luni seara, de forul international de specialitate, mentinandu-se, astfel, pe pozitia ocupata in sezonul trecut. In urma succesului obtinut in fata
Echipa masculina de tenis a Romaniei se afla pe locul 13 in clasamentul Cupei Davis, dat publicitatii, luni seara, de forul international de specialitate, mentinandu-se, astfel, pe pozitia ocupata in sezonul trecut. In urma succesului obtinut in fata Coreei de Sud in barajul pentru Grupa Mondiala, tricolorii au acumulat 3368,8 puncte si devanseaza echipele Olandei, Cehiei si Belgiei. In fotoliul de lider se afla tot Croatia, cu 23045,6 puncte, in vreme ce Rusia a urcat de pe locul 4 pe locul secund, cu 21723,8 puncte, iar Argentina a realizat un salt de trei pozitii si se afla pe ultima treapta a podiumului, cu 21333,8 puncte. Conform ITF, tragerea la sorti a meciurilor din primul tur al Grupei Mondiale, editia 2007, este programata sa se desfasoare, maine, la Roma, la Foro Italico, cu incepere de la ora 13, capii de serie si posibili adversari ai echipei noastre fiind Rusia, Argentina, Croatia, Spania, Australia, SUA, Franta si Belarus. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.