Sir Paul McCartney a dedicat noul sau album primei sale sotii, Linda, declarand, totodata, ca munca de compozitor l-a ajutat in ultimele luni sa treaca peste dificultatile procedurilor de divort de cea de-a doua sotie a sa, Heather Mills.
Fostu
Sir Paul McCartney a dedicat noul sau album primei sale sotii, Linda, declarand, totodata, ca munca de compozitor l-a ajutat in ultimele luni sa treaca peste dificultatile procedurilor de divort de cea de-a doua sotie a sa, Heather Mills.
Fostul membru al trupei Beatles nu a discutat direct despre divort in timpul conferintei de presa organizate luni, 25 septembrie, cu ocazia lansarii noului sau album de muzica clasica intitulat "Ecce Cor Meum", la care a lucrat opt ani, dar a dat de inteles ca a reusit cu ajutorul muzicii sa treaca peste acest eveniment neplacut, relateaza Reuters, citata de Mediafax.
"Ecce Cor Meum" (Behold My Heart) este cel de-al patrulea album de muzica clasica al lui Paul McCartney. Primul album, "Liverpool Oratorio", a fost lansat in 1991. Ecce Cor Meum" este o piesa pentru cor si orchestra, iar textul este scris in limbile engleza si latina. McCartney a studiat latina la Liverpool Institute High School for Boys. "Pentru ca latina este cunoscuta si cantata de corurile din lumea intreaga, am simtit ca este foarte potrivit sa o utilizez in aceasta piesa", a declarat cantaretul intr-un comunicat.
Produsa de John Fraser, "Ecce Cor Meum" este interpretata de soprana Kate Royal, Corul The Boys of King's College, de la Cambridge, corul The Boys Of Magdalen College, de la Oxford si de corul The Academy of St. Martin in the Fields.
In momentul in care a fost intrebat cum a trecut peste ultimele luni, cantaretul in varsta de 64 de ani a declarat: "Ma simt bine... Este ceva ce-mi place sa fac, ceva ce ma ajuta sa trec peste asta, deci imi place."
McCartney a declarat ca moartea primei sale sotii, din cauza unui cancer la san, in 1998, a fost unul dintre motivele pentru care i-a luat atat de mult timp sa finalizeze acest album. "L-am inceput pe cand traia Linda si am mers impreuna la Magdalen College", a spus cantaretul adaugand: "Deci, cand a murit nu m-am mai ocupat de el, mi-a trebuit un an sa il reiau (proiectul n.r.). Contine mult din spiritul ei. Ieri (24 septembrie) ar fi fost ziua ei, asa ca este un moment potrivit."
McCartney a refuzat sa dea detalii despre divortul sau de Heather Mills, cea de-a doua sotie. Printre motivele deciziei de a incheia un mariaj de patru ani, fostul component al trupei The Beatles a mentionat "comportamentul nerezonabil" al sotiei. El a declarat in dosarul de divort ca Heather a fost "nepoliticoasa" cu angajatii lui loiali. Mills a replicat, depunand propriul dosar de divort in Statele Unite.
McCartney, a carui avere este estimata la 825 de milioane de lire sterline, a angajat-o ca avocata pe Fiona Shackleton, cea care l-a reprezentat si pe Printul Charles in divortul de Diana. Cantaretul in varsta de 64 de ani a sperat la un divort linistit, de dragul fiicei cuplului, Beatrice, de doi ani. Paul si Heather nu au insa un contract prenuptial, care ar fi protejat averea lui McCartney. Femeia ar putea cere 200 de milioane de lire sterline in urma divortului. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.