Mircea Sandu a anuntat ieri ca a depus o plangere la Comisia de Disciplina impotriva presedintelui CA al FC Steaua, Gigi Becali, si a managerului general stelist, Mihai Stoica. "Nu exista nici un scandal intre mine si Steaua. Mi-am prezentat plangere
Mircea Sandu a anuntat ieri ca a depus o plangere la Comisia de Disciplina impotriva presedintelui CA al FC Steaua, Gigi Becali, si a managerului general stelist, Mihai Stoica. "Nu exista nici un scandal intre mine si Steaua. Mi-am prezentat plangerea fata de declaratiile lui Mihai Stoica si Gigi Becali la Comisia de Disciplina. Nu am nimic cu clubul Steaua, chiar daca am fost jignit", a spus Sandu. Gigi Becali a declarat, dupa partida de Dinamo-Steaua, ca putea sa il cumpere pe Mircea Sandu pentru 500.000 de euro, dar ca probabil a fost cumparat de altcineva cu doar 2-300.000 de euro. Mihai Stoica a afirmat ca Mircea Sandu a hotarat sa nu fie aduse brigazi straine si ca dirijeaza cine va lua campionatul. Nasu' a tinut sa-i asigure pe suporterii clubului din Ghencea ca nu are nimic cu echipa, careia i-a urat succes in meciul de aseara cu Olympique Lyon. "Daca se concentreaza pot face o figura frumoasa", a spus Sandu, analizand si prestatiile nu tocmai bune ale ros-albastrilor in ultima saptamana: "Rezultatul de la Kiev se poate sa ii fi facut sa creada ca pot face orice. Steaua are valoare de grup", a completat seful FRF. Acesta a precizat ca lupta impotriva scandalagiilor din fotbal a pornit-o la cererea mai multor presedinti. "Sunt puncte de vedere ale conducatorilor cu care eu m-am intalnit saptamana trecuta si care nu s-au manifestat, dar si-au spus punctul de vedere in cadrul acestor intrevederi. Nu mai accepta jigniri, calomnii, presiuni care se fac asupra arbitrilor sau jucatorilor adversi. E o nenorocire ce se intampla la banci si nu inteleg de ce nu se iau masuri. Sunt sapte-opt care se ridica. Arbitri de rezerva care nu-si fac datoria vor primi notele pe care le merita, iar observatorii care nu vor scrie vor primi sanctiuni", a explicat Sandu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.