Numarul utilizatorilor de internet din Romania creste semnificativ in fiecare an, aceeasi tendinta observandu-se si la nivelul comertului online. ""Pentru 2006 estimam o valoare a pietei de comert online undeva la 50-60 de milioane de dolari"",

Numarul utilizatorilor de internet din Romania creste semnificativ in fiecare an, aceeasi tendinta observandu-se si la nivelul comertului online.

""Pentru 2006 estimam o valoare a pietei de comert online undeva la 50-60 de milioane de dolari"", a anuntat ieri Marius Ghenea, presedinte FiT Distribution si PCfun.ro. In ceea ce priveste plata cu card de credit, suma ajunge la 6 milioane de dolari. Pentru 2007, previziunile sunt optimiste, piata comertului online putand ajunge la 150 de milioane de dolari, potrivit lui Ghenea. Daca ar atinge acest nivel, comertul electronic ar insemna 1,5% din totalul retail-ului din Romania.

IN 24 DE ORE. PCfun.ro a lansat serviciul de credit online ""Click& Credit"", in colaborare cu Raiffeisen Bank, fiind disponibil in prima faza in Bucuresti. Astfel, plata se poate face pe site si dupa completarea online a unui credit (pana la 5.000 de euro), fiind nevoie de scanarea cererii de credit, a adeverintei de salariu, dupa o aprobare din partea bancii a creditarii. Urmeaza apoi trimiterea pe e-mail a documentelor scanate, furnizarea ""pachetului"" facandu-se in 24 de ore.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.