Antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat ieri ca, in cazul in care va fi convocat la partida dintre Romania si Belarus (7 octombrie), din preliminariile lui Euro 2008, aceasta ar putea fi ultima partida oficiala in care va evo
Antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat ieri ca, in cazul in care va fi convocat la partida dintre Romania si Belarus (7 octombrie), din preliminariile lui Euro 2008, aceasta ar putea fi ultima partida oficiala in care va evolua pentru prima reprezentativa. "Meciul cu Belarus poate fi ultimul pentru mine in tricoul echipei nationale. Dupa ultima discutie cu selectionerul Victor Piturca, este clar ca trebuie sa intru pe teren numai daca joc la echipa mea de club si daca sunt in forma. Nu trebuie facuta o exceptie in cazul Dorinel Munteanu, ci trebuie respectata decizia antrenorului echipei nationale. Vreau sa intru pe teren in meciul de sambata, dintre CFR si FC Vaslui, iar daca jocul meu il va convinge pe Piturca, probabil voi fi convocat", a declarat Munteanu. Acesta a fost emotionat cand a vorbit despre posibila sa retragere. "Nu stiu ce sa spun mai mult. Mi-e foarte greu, dar totul va depinde de starea mea fizica", a mai afirmat fotbalistul in varsta de 38 de ani. "Presiunea este prea mare si nu stiu daca mai pot face fata si ca antrenor, si ca jucator. Voi decide in scurt timp daca ma retrag sau nu", a spus Munteanu. Pana in prezent, Dorinel a adunat 131 de prezente in tricoul nationalei, fiind cel mai selectionat jucator roman din toate timpurile. Tot ieri, Iuliu Muresan, presedintele lui CFR Cluj, a anuntat ca testul antidoping efectuat la cerere de catre Munteanu, dupa ce mai multi oameni de fotbal l-au banuit ca ar consuma substante interzise, a iesit negativ. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.