Antrenorul lui "Poli" Timisoara, Sorin Cartu, a fost extrem de nervos si de suparat pe jucatorii sai la antrenamentul de luni seara, fiind nemultumit de greselile lor si de felul in care acestia se pregateau, informeaza Mediafax.
Cartu, de fata cu jurnalistii prezenti la antrenament, si-a certat si injurat jucatorii in cele mai diverse moduri. In momentul in care Olah a gresit o centrare, Cartu i-a strigat: "Ce faci bai, nu esti in stare sa dai o centrare? Ti-ai luat banii si tot nu stii sa centrezi? Da si tu o centrare buna sa-si ia si altii banii", dupa care a urmat o injuratura a tehnicianului.
Jucatorii au avut parte de un tratament dur pe toata durata sedintei de pregatire. Fotbalistii au fost pedepsiti cu cate 50 de flotari, dar majoritatea jucatorilor a cedat dupa aproximativ 30 de exercitii. Singurul care si-a executat pedeapsa pana la final a fost mijlocasul Gabriel Caramarin.
La sfarsitul antrenamentului, jucatorii au plecat la vestiare cu capul in pamant. "Poli" Timisoara va intalni vineri, de la ora 20, in deplasare, pe Ceahlaul Piatra Neamt, intr-un meci din etapa a 10-a a Ligii I. (MIG)