George Copos, Nicolae Badea si Marian Iancu, oamenii numarul unu la Rapid, Dinamo si Poli Timisoara, s-au intalnit luni seara la hotelul aflat in proprietatea rapidistului, scopul declarat fiind realizarea unui regulament al conducatorilor de cluburi
George Copos, Nicolae Badea si Marian Iancu, oamenii numarul unu la Rapid, Dinamo si Poli Timisoara, s-au intalnit luni seara la hotelul aflat in proprietatea rapidistului, scopul declarat fiind realizarea unui regulament al conducatorilor de cluburi. "Intalnirea a avut ca scop crearea unui nou curent de opinie, unui nou tip de discurs pentru a a pune capat acestor declaratii si atacuri care au loc in ultima vreme intre oficialii cluburilor. Ideal ar fi realizarea unui cod de conduita pe care sa il respecte toti conducatorii. Daca jucatorii au un regulament este normal ca si cei care nu pot fi atinsi de acesta sa aiba un regulament. Nu trebuie sa fie mentionate foarte multe lucruri, ci doar un set de reguli pe care toti sa le respectam", a precizat Nicolae Badea. "N-as putea sa spun ca se vrea un fel de pact de neagresiune in declaratii. Doar ca pentru crearea unui climat specific performantei nu cred ca este nevoie de astfel de declaratii. Pentru ca aceste atacuri se rasfrang si asupra suporterilor si s-a vazut ce se intampla, dar se rasfrang si asupra felului in care opinia publica percepe fotbalul", a explicat presedintele dinamovist. Acesta a negat categoric o alianta a celor trei grupari impotriva Stelei: "Doamne fereste! Nu e vorba despre nici o coalitie impotriva celor de la Steaua. Aceasta nu a fost o intalnire oficiala a cluburilor si de aceea nu a fost nimeni de la Steaua. Iar intre noi, Steaua si Rapid exista de ceva timp chiar o forma scrisa in ceea ce priveste comportamentul fiecarui club vizavi de celelalte, dar care din pacate nu s-a respectat". George Copos a confirmat si el intalnirea, dar a evitat sa detalieze: "Ne-am intalnit si am baut un ceai, un ceai verde. Atat. N-ati vazut ca se poarta acum ceaiul verde?". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.