Mihai Traistariu este sigur ca nu numai vocea l-a ajutat sa devina celebru, ci si rugaciunile la mormintele parintilor. Se pare insa ca sufletele celor dragi nu au si... simtul umorului. In general, vedetele scriu acatiste la biserica, lungi
Mihai Traistariu este sigur ca nu numai vocea l-a ajutat sa devina celebru, ci si rugaciunile la mormintele parintilor. Se pare insa ca sufletele celor dragi nu
au si... simtul umorului.


In general, vedetele scriu acatiste la biserica, lungi cat un cearsaf, sau poarta talismane aduse din cele mai ciudate locuri ale lumii, convinse fiind ca succesul in show-biz le va fi garantat.
RETETA-MINUNE. Mihai Traistariu a marturisit de curand ca el are o alta ""reteta"", care n-a dat gres: ""In adolescenta, ma rugam la mormantul tatalui meu. Mergeam la el la cimitir si il imploram sa-mi indeplineasca dorinta de a ajunge vedeta. Mama ma certa, imi spunea ca e rusinos sa ma rog cu voce tare, fiindca lumea n-o sa ma considere intreg la minte. Dar eu am tinut-o pe a mea. Aprindeam lumanari si ziceam: «Mai, tata, vreau sa devin un solist bun, sa ma recunoasca lumea pe strada, ajuta-ma, caci voce am!"". Coincidenta sau nu, iata ca, la scurta vreme, acestuia i s-au deschis tot mai multe usi. Din pacate, dupa succesul pe care Traistariu l-a inregistrat la Eurovision, s-a intamplat sa plece pe cealalta lume si mama sa: ""Ai mei sunt ingropati in acelasi cimitir, iar la sfarsit de saptamana merg sa le aprind o lumanare si sa le duc flori. Acum, ii rog sa ma ajute sa-mi vad implinit un alt vis, acela de a ajunge vedeta de talie internationala. Nu se poate sa nu se intample asa cum doresc, mai ales ca acum sunt impreuna, sunt o adevarata forta"".
NECAZ. Desi, dupa cum vedeti, Traistariu este o fire credincioasa, iata ca, in urma cu doua saptamani, era cat pe ce sa dea coltul, in urma unui accident de masina: ""Necazul s-a intamplat exact cand ma intorceam de la cimitir, insotit fiind de niste prietene. Sunt convins ca mama a vrut sa-mi dea o lectie, de Sus, din Ceruri, deoarece facusem glume pe seama ei, la mormant. O intrebam, in gluma, cu accent moldovenesc: «Cum stai, mama, acolo, cu capul in jos?». E clar ca s-a suparat pe mine, desi eu stiam ca, atunci cand era in viata, avea simtul umorului, nu gluma!"". Mihai recunoaste ca a mostenit umorul negru de la mama sa. Si, uite asa, din cauza glumei sale, acum se vede nevoit sa scoata din buzunar 7.000 de euro pentru a-si repara Peugeot-ul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.