Devenit erou mediatic peste noapte, dupa declansarea scandalului, ospatarul constantean Gigi Grosu, presupusa victima a internationalului Adrian Mutu, a avut luni seara o prestatie penibila la o emisiune televizata. Invitat in emisiunea ""Nasul

Devenit erou mediatic peste noapte, dupa declansarea scandalului, ospatarul constantean Gigi Grosu, presupusa victima a internationalului Adrian Mutu, a avut luni seara o prestatie penibila la o emisiune televizata.

Invitat in emisiunea ""Nasul"", moderata de Radu Moraru, la B1TV, Grosu a lasat impresia unui om care urmareste doar sa-si faca publicitate si sa castige bani in urma acestui conflict.
PENIBIL. La putin timp dupa ce, in emisiunea Fanatik Show, de pe OTV, Mihai Caramihai dezvaluise ca l-a batut inainte de presupusa altercatie cu Mutu, Gigi Grosu a aparut in direct la B1TV, unde s-a lansat intr-o tirada fara prea multa coerenta. ""Abia astept sa-i iau cascavalua€™ lua€™ Mutu!"" ""Am visat-o pe bunica mea, care e moarta, si mi-a zis sa ma duc sa-mi fac dreptate, ca daca nu iese ea din mormant"", ""Ii doresc lui Mutu sa joace bine si sa ii iau cascavalul"", ""O sa il bag la puscarie, la Poarta Alba, pe Mutu, Contra, Tamas si o sa joace acolo table si 6-6"" sau ""Il astept pe Mutu la Constanta sa ma bat cu el"".
DEZVALUIRE. Coti Gima, un unchi de-al lui Gigi Grosu, ne-a declarat: ""Procurorul Vasile Grosu, unchiul lui, nu mai are de mult treaba cu Gigi, care este un pic mai smecheras. Am crezut ca s-a mai potolit, dar vad ca tot nu e cuminte. Mereu facea prostii si se folosea de numele meu. Eu am facut box de performanta si el a vrut sa mearga pe urmele mele. Am facut putina pregatire cu el, dar mi-am dat seama ca n-are nici o sansa si i-am zis sa-si gaseasca alta meserie. Asa a ajuns ospatar"". Afland de interventia lui Mihai Caramihai din Constanta, Adrian Mutu a precizat de la Florenta: ""Ma surprinde ca mai sunt tineri cu adevarat corecti, care tin sa scoata adevarul la iveala. Il apreciez pe acest baiat pentru demnitatea de care a dat dovada. Sper ca astfel sa se puna punct acestui scandal artificial si inventat, pentru a ma putea concentra in liniste la meciurile din campionatul Italiei, dar si la cel al echipei nationale, cu Belarus"".

A ANUNTAT CA SE IMPACA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.