Mezzo-soprana
Varsta: 42 de ani Mezzo-soprana Ruxandra Donose vine pentru prima oara la Opera Nationala din Bucuresti pentru a interpreta rolul Carmen din opera cu acelasi nume a lui Georges Bizet. Ea canta alaturi de tenorul Marius Budoiu de
Mezzo-soprana
Varsta: 42 de ani Mezzo-soprana Ruxandra Donose vine pentru prima oara la Opera Nationala din Bucuresti pentru a interpreta rolul Carmen din opera cu acelasi nume a lui Georges Bizet. Ea canta alaturi de tenorul Marius Budoiu de la Cluj, de soprana Dorina Chesei si de baritonul Stefan Ignat de la Opera Nationala din Bucuresti. Spectacolul este inclus in festivitatile generate de Sommet-ul Francofoniei. Ruxandra Donose este de peste zece ani una dintre cele mai interesante voci ale scenei lirice internationale. A cantat la Opera de Stat din Viena, Covent Garden din Londra si Metropolitan Opera din New York. In anii a€™90, a spart tiparele reprezentarii operei ""Carmen"", aparand pe scena blonda, in Germania, dupa cum a scris presa atunci. Pentru o interpretare de exceptie a rolului Carmen, Jurnalul National o declara pe Ruxandra Donose ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.