Atacantul olandez Ruud van Nistelrooy (foto) a dezaprobat pentru prima data decizia selectionerului Marco van Basten de a-l exclude din echipa nationala. Intr-un interviu acordat publicatiei Sportweek, jucatorul lui Real Madrid considera ca Van
Atacantul olandez Ruud van Nistelrooy (foto) a dezaprobat pentru prima data decizia selectionerului Marco van Basten de a-l exclude din echipa nationala.


Intr-un interviu acordat publicatiei Sportweek, jucatorul lui Real Madrid considera ca Van Basten nu face selectia pe criterii de valoare.
NU RENUNTA. ""Daca nu-i placi lui Van Basten, nu esti convocat. Trebuie spuse aceste lucruri, pentru a nu se lasa sa se creada ca alegerea este doar sportiva"", a explicat fotbalistul, facand referire si la alte staruri la care
s-a renuntat in ultimele luni, precum Van Bommel, Seedorf, Makaay sau Davids. Van Nistelrooy a fost titular in nationala la CM din 2006, unde a inscris doar un gol. El nu a mai fost convocat in preliminariile Euro-2008, unde Olanda face parte din aceeasi grupa cu Romania, fiind inlocuit de tanarul atacant al lui Ajax Klas-Jan Huntelaar. ""Totusi, eu nu renunt la nationala, deoarece cred ca publicul olandez are dreptul sa vada o reprezentativa compusa din cei mai buni jucatori, in care eu cred ca am locul meu"", a incheiat Van Nistelrooy.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.