Campioana Europei joaca in aceasta seara la Bremen, in direct la Pro TV, de la ora 21:45. Dupa debutul fulminant de acum doua saptamani, cand a spulberat cu 5-0 pe Levski Sofia, Barcelona are de infruntat in aceasta seara un adversar ceva

Campioana Europei joaca
in aceasta seara
la Bremen, in direct
la Pro TV, de la ora 21:45.

Dupa debutul fulminant de acum doua saptamani, cand a spulberat cu 5-0 pe Levski Sofia, Barcelona are de infruntat in aceasta seara un adversar ceva mai periculos, Werder Bremen. Catalanii raman insa favoriti, iar antrenorul Frank Rijkaard nu si-a schimbat principiile, asa ca i-a lasat acasa pe Rafael Marquez, Javier Saviola si Giovanni van Bronckhorst. Neconvocarea celor trei face parte din sistemul de rotatie impus gruparii catalane de tehnicianul olandez. In schimb, pentru partida din aceasta seara au fost inclusi in lot francezul Lilian Thuram si brazilienii Thiago Motta si Sylvinho.
REVENIRE. De partea cealalta, Miroslav Klose este gata de joc dupa accidentarea de la glezna de acum doua saptamani. ""Nu ma mai doare. Am avut grija sa nu solicit prea mult piciorul lovit si, daca nu vor fi surprize neplacute, voi fi pe teren"", a spus atacantul german. Barca si Werder s-au intalnit si in sezonul trecut, iar atunci catalanii au reusit sa invinga cu 2-0 la Bremen. Acum, nemtii trec prin momente si mai putin fericite, dupa ce au contabilizat deja cinci partide fara victorie. Torsten Frings spera insa ca echipa sa este capabila de o surpriza: ""Trebuie sa avem curaj si sa nu-i lasam sa-si faca jocul. Doar daca ii impiedicam sa-si impuna ritmul avem o sansa"". Meciul Werder Bremen - Barcelona va fi arbitrat de italianul Roberto Rosetti si va fi transmis in direct de Pro TV, de la ora 21:45.

SANSA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.