Desi acum cateva zile parea mai mult decat un zvon, prezenta presedintelui francez Jacques Chirac in tribuna oficiala a stadionului din Ghencea, la meciul Steaua - Lyon, a fost dezmintita oficial ieri dupa-amiaza de catre secretarul de stat in MAE, C
Desi acum cateva zile parea mai mult decat un zvon, prezenta presedintelui francez Jacques Chirac in tribuna oficiala a stadionului din Ghencea, la meciul Steaua - Lyon, a fost dezmintita oficial ieri dupa-amiaza de catre secretarul de stat in MAE, Cristian Preda. Acesta a anuntat ca Chirac va sosi in Romania miercuri dupa-amiaza, cand este asteptat la Bucuresti si Albert de Monaco. Despre cei doi, care vin la Bucuresti pentru sommet-ul francofoniei, s-a spus ca vor urmari meciul alaturi de presedintele Romaniei, Traian Basescu. Presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, declarase ieri dimineata ca i-ar placea ca echipa sa sa bata pe Olympique Lyon in fata presedintelui Frantei, Jacques Chirac. "La meci va veni presedintele Frantei, Jacques Chirac. Nu stiu exact daca si Albert de Monaco, oricum suntem egali. Ar fi cea mai mare satisfactie sa bat campioana Frantei, de fata cu presedintele Chirac. Normal ca va veni si presedintele Romaniei, Traian Basescu", a spus Gigi Becali. Intrebat daca la intalnirea cu Real Madrid si-ar dori sa vina si regele Juan Carlos al Spaniei, Gigi Becali a afirmat: "Daca va fi asa, bineinteles ca voi sta langa el!". Gigi Becali a mai anuntat ca prima pentru victorie in meciul cu Lyon este 30.000 de dolari pentru fiecare jucator. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.