Tehnicianul de origine romana al gruparii elene, Ioannis Matzourakis, a demisionat, adversara dinamovistilor din Cupa UEFA urmand a fi condusa de Iannis Ispirlidis. Dupa cinci etape scurse in campionatul Greciei, in care echipa a adunat doar dou

Tehnicianul de origine romana al gruparii elene, Ioannis Matzourakis, a demisionat, adversara dinamovistilor din Cupa UEFA urmand a fi condusa de Iannis Ispirlidis.

Dupa cinci etape scurse in campionatul Greciei, in care echipa a adunat doar doua puncte, Xanthi Skoda, adversara lui Dinamo in primul tur al Cupei UEFA, a ramas fara antrenorul Ioannis Matzourakis.
PROBLEME. Matzourakis lasa echipa pe ultimul loc in campionat, cu doar doua puncte. In prima mansa a Cupei UEFA, Xanthi a pierdut in fata ""cainilor"", 3-4 pe teren propriu. Inaintea returului de maine din Stefan cel Mare, ""secundul"" Iannis Ispirlidis are probleme medicale cu trei dintre jucatorii de baza, Antzas, Wisio si Quintana, ultimul marcand de doua ori in poarta lui Matache in tur. Desi oficialii clubului elen au incercat sa-l faca pe Matzourakis sa se razgandeasca, antrenorul a refuzat: ""Am facut asa cum mi-a dictat constiinta"". Principalul motiv al renuntarii a fost reprezentat de atitudinea suporterilor.
BILETE. Conducerea ros-albilor a pus ieri in vanzare 13.772 de bilete pentru returul de maine cu Xanthi Skoda. Desi casele ar fi trebuit sa se deschida la ora 12:00, vanzarea s-a amanat cu trei ore, spre indignarea fanilor prezenti la stadionul din Stefan cel Mare. Un bilet la tribuna 0 costa 30 RON, iar la tribuna I - 20 RON. La tribuna a II-a, pretul e de
10 RON, in timp ce la peluze este de 5 RON. La partidele din cupele europene nu sunt valabile abonamentele, iar copiii nu au acces gratuit.

INCERTI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.