CFR Timisoara a depus memorii la Comitetul de Urgenta al FRF si la CCA pentru a contesta arbitrajul de la partida pierduta, sambata, in deplasare, cu scorul de 1-2, in fata echipei "U" Cluj, in etapa a 8-a a Ligii a II-a. "Singurul lucru bun din fotb
CFR Timisoara a depus memorii la Comitetul de Urgenta al FRF si la CCA pentru a contesta arbitrajul de la partida pierduta, sambata, in deplasare, cu scorul de 1-2, in fata echipei "U" Cluj, in etapa a 8-a a Ligii a II-a. "Singurul lucru bun din fotbalul romanesc in ultimii ani a fost arbitrajul cu Craciunescu la carma. In campionatul trecut pierdeam si totusi arbitrii erau corecti, acum ii platim pe acesti hoti sa-si bata joc de munca noastra. Inca de la pauza meciului, delegatul gazdelor a iesit brat la brat cu arbitrii de la vestiarul lor, spunand ca a investit prea mult in meciul de la Bihor ca sa-si permita sa se impiedice de noi", a afirmat presedintele timisorean Alexandru Silvasan. Acesta a calificat arbitrajul din Romania drept unul "criminal". "Nu stiu ce se intampla in tara asta, dar arbitrajul a devenit criminal. Capii federatiei au spus ca in fotbalul romanesc s-a schimbat totul. Prin aceste memorii avem ocazia sa vedem daca s-a schimbat din rau in bine, asa cum sustin ei, sau din bine in foarte rau. La inceputul campionatului am format o echipa pentru promovare si sunt acum dusi la retrogradare de catre oamenii federatiei. In aceste conditii va intreb ce rost mai are sa mai cheltuim banii daca tot acolo ajungem", a precizat Silvasan, care a afirmat ca se gandeste, ca o masura extrema, chiar la retragerea echipei din campionat. "U" Cluj a beneficiat de doua lovituri de la 11 metri in meciul cu CFR Timisoara, ambele fiind transformate de Radu Sabo. Partida a fost arbitrata de Cristina Ionescu, asistata de Szanto Lorant si Fodor Jozsef. In cele opt etape disputate in acest sezon in Liga a II-a, CFR Timisoara a avut cinci jucatori eliminati si sapte penaltiuri dictate impotriva sa. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.